Usi de interior

Usi INVIZIBILE

Межкомнатные двери НЕВИДИМКИ, двери под покраску, двери скрытого монтажа, usi secrete servisan, usi de interior invizibile

Usi invizibile! Deja nu e ceva iesit din comun să vedem uși de interior fără pervaz de ușă pe o parte sau pe ambele părți. Să vedem că tocul ușii este ascuns în perete. Iar de multe ori dacă nu am vedea mânerul nici nu ne-am da seama că aceasta este o ușă.

Usa de interior invizibila, sau cum mai este cunoscută: ”filomuro” este o piesă de interior ce le oferă designerilor oportunități mari de implementare a viziunilor lor mărețe. Usile cu toc ascuns e soluția perfectă de a sustrage atenția de la usa. Este o soluție de departajare a două încăperi și în același timp de a evidenția culoarea pereților, structura tencuielii, eviden’ierea altor elemente decorative.  Si tot mai mult in ultima perioada se cauta usi invizibile.

  • Usile INVIZIBILE pot fi vopsite cu aceeași vopsea ca pereții.
  • Pe usile INVIZIBILE se poate aplica chiar și tencuială decorativă.
  • Pe usile INVIZIBILE se poate lipi tapet.
  • Datorită cantului din aluminiu de pe foaia de usa e posibil de aplicat culori diferite pe ambele fețe.
  • Usile cu toc ascuns pot avea suprafața placată cu sticlă decorativă, oglindă, furnir natural vopsit, PAL, AGT, ș.a.

1. Foaia de usa

Foaia de usa filomuro are o construcție celulară. Canatul usii este o construcție interioară din lemn stratificat. Suplimentar este întărit cu două bârne verticale interioare și două bârne orizontale, din lemn stratificat, poziționate la distanțe egale una față de alta. Golurile din rama usii sunt umplute cu fagure din celuloză formând astfel un izolator fonic foarte bun. Rama din lemn obținută este placată pe ambele fețe cu MDF de densitate mare. Acestea apoi se acopera cu amorsă PU (poliuretanică). Deja suprafața de finisare rămâne la alegerea și discreția fiecărui beneficiar.

Tocul usii sau rama reprezintă un profil din aluminiu integral, sau în unele cazuri un profil din aluminiu combinat cu lemn sau MDF. Desigur, preferabil ar fi să fie profil din aluminiu integral. Tocul ușii după montare se acoperă integral cu materialele de finisare cum ar fi gipscarton, sau glet. De aici a și apărut noțiunea de toc ascuns. Deoarece din față și din spate nu se vede decât un contur (o linie) din aluminiu.

La fel de important la o usă invizibilă (filomuro) este și feroneria. Desigur, o ușă cu toc ascuns obligatoriu se echipează cu balamale ascunse. Și fiindcă balamalele ascunse presupun niște goluri de montare de dimensiuni fixe executate în foaia de ușă și în tocul ușii este recomandat acestea să fie de cea mai bună calitate. Tocmai din acest motiv producătorii cu renume cum e OMEGA-FACTORY și RODOS după multe încercări, în cele din urmă au optat pentru OTLAV. Dintre mulți producători de balamale ascunse anume OTLAV s-a dovedit a fi cele mai potrivite și cu cel mai bun raport calitate-preț. Seria INVISACTA IN300 folosită de către OMEGA-FACTORY și RODOS sunt concepute și verificate pentru o sarcină de 60kg cu 2 balamale și 80kg cu 3 balamale. Astfel noi putem garanta o funcționalitate perfectă a usilor pe întreaga perioadă de exploatare.

Cu referire la cele menționate mai sus salonul de usi SERVISAN Vă propune usi invizibile de interior de cea mai bună calitate. Verificat în timp de clienții mulțumiți și garantat de reputația câștigată în timp prin perfecționare, cercetare și muncă asiduă de către OMEGA-FACTORY,  RODOS, FURNICOM-DOORS.

postări asemănatoare