Usi de interior

6 AVANTAJE PE CARE LE AU BALAMALELE ASCUNSE OTLAV

Balama ascunsa usi de interior otlav

Atunci când cumperi o ușă, trebuie să fii atent la design, model, calitate, dar și la balamale. Am putea spune că balamalele sunt al doilea element ca importanță pentru uși. OMEGA si RODOS folosește drept alternativă la balamalele tradiționale pe cele ascunse. Este o soluție modernă, produsă de compania italiană OTLAV. Acestea mai sunt numite invizibile sau europene. Ele se folosesc în mod special pentru uși de intrare, de interior și mobilier. Noi vă prezentăm 6 avantaje pe care acestea le au în comparație cu balamalele tradiționale.

Balama ascunsa otlav alba

Oferă un aspect estetic plăcut

Balamalele ascunse ajută ușa să se îmbine complet cu peretele. Se întâmplă ca pereții camerei să nu fie perfect drepți, iar poziționarea ușii să demascheze acest fapt. Podeaua sau chiar tavanul pot avea același defect care împreună cu ușa pot alcătui o priveliște dezolantă. Atunci când alegi balamale ascunse pentru ușa ta, acestea pot cosmetiza acest defect. Se obtine aceasta prin simplul fapt că nu sunt la vedere și nu pot fi luate drept reper pentru a observa că ușa nu este perpendiculară cu tavanul sau podeaua. Pentru iubitorii de stil modern sau minimalist, balamalele ascunse OTLAV sunt soluții estetice viabile. Cu atat mai mult ca balamalele ascunse pot fi selectate si in culoarea usii.

Asigură securitate și durabilitate

Pentru că nu pot fi vizibile din exterior, balamalele ascunse nu pot fi afectate, astfel încât în caz de furt, hoțul va avea bătăi de cap. De asemenea, sunt rezistente și permit ușii să se deschisă la 180 de grade în ambele părți. În alt caz ati observat cum usile se  opresc la mijloc de traseu sau să fie oprite de tocul ușii. Sunt perfect pentru familii cu copii întrucât aceștia nu își pot prinde degetele între foaia de ușă și toc așa cum se întâmplă în cazul balamalelor tradiționale care necesită un spațiu între cele două elemente.

Balama ascunsa otlav gri

Balamalele ascunse OTLAV se instalează ușor

Poți cumpăra ușa de la Servisan cu balamale instalate sau poți să le instalezi singur acasă, asta pentru că nu necesită multe instrumente și nici mult timp. Multe modele nu necesită nici măcar șurubelniță. Pe deasupra, acest tip de balamale nu necesită întreținere. Odată ce se comanda usa de interior cu balamale ascunse OTLAV, golurile de montare a balamalei fabrica Omega si Rodos le face direct din fabrica.

Balamalele ascunse sunt ușor de dezinstalat

Deși nu ne gândim la acest aspect întrucât vrem ca totul să fie durabil în timp, există situații când vrei să muți un dulap sau o canapea din cameră. Dar spațiul din ușă nu îți permite sau există riscuri de a deteriora foaia de ușă. Atunci poți foarte ușor să scoți ușa și să faci mai mult spațiu pentru mobilă. Dezinstalarea balamalelor este la fel de ușoară precum instalarea lor.

Sunt silențioase

Datorită sistemului de construcție, balamalele asigură o închidere și deschidere silențioasă a ușilor. Acestea, pur și simplu, nu pot fi trântite. Balamalele ascunse sunt recomandate în special pentru locațiile unde zgomotul este o preocupare majoră.

Sunt ajustabile

Balamalele ascunse au trei dimensiuni de reglare care permit o aliniere perfectă a ușii. Un alt avantaj pe care îl prezintă este faptul că pot fi personalizate astfel încât să corespundă mai multor nevoi ale clientului. Când încercăm să mascăm defectul pereților instalând ușa necorespunzător, ușa poate avea uzuri în timp sau există posibilitatea să se închidă și să se deschidă incorect. Datorită posibilității de a fi ajutate, spre deosebire de balamalele tradiționale, balamalele ascunse OTLAV oferă mai multe soluții pentru a corecta imperfecțiunile construcției.