Usi de interior

Uși de interior OMEGA

usi de interior OMEGA

SERVISAN - salon de uși de interior și parchet din lemn natural

Ușile nu mai sunt doar un atribut necesar într-o locuință, ci au devenit deja o piesă de design ce oferă spațiului stil și eleganță. Producătorii de uși sunt în continuă elaborare de noi modele cu design deosebit ce ar satisface cerințele consumatorilor. Fabrica de uși de interior OMEGA investește permanent resurse umane li financiare semnificative pentru a putea satisface cererea pieței de uși calitative din lemn acoperite în vopsea.

Din ce sunt făcute ușile de interior OMEGA

Cum toată lumea deja știe, cele mai calitative uși până la ziua de azi sunt ușile din lemn natural. Dar nu e cea mai bună soluție să fabrici uși de interior din lemn masiv. Mai ales dacă ele se produc din specii de lemn de conifere. Pentru a obține o ușă calitativă e necesară aplicarea de noi tehnologii de prelucrare a lemnului. Se procedează anume așa pentru a-i oferi păstrarea caracteristicilor inițiale în timp. Din acest motiv fabrica de uși de interior OMEGA folosește lemn stratificat. Prin procesul de stratificare a lemnului se obține conservarea sa, ceea ce garantează păstrarea geometriei inițiale a lemnului natural.

Suprafața decorativă a ușilor de interior

Toate ușile de interior OMEGA sunt acoperite cu vopsea PU (poliuretanică) de origine italiană marca KEMICHAL. Vopseaua poliuretanică oferă pe lângă o suprafață netedă, omogenă, plăcută la atingere și un strat de protecție foarte rezistent la factorii externi. KEMICHAL este un producător cu renume mondial în materie de vopsele de toate tipurile și pentru orice fel de suprafețe ce oferă cele mai bune produse. Fabrica de uși de interior OMEGA fiind unul din liderii de pe piața Ucrainei în materie de uși de interior a optat, desigur, pentru vopsele de înaltă calitate pentru a asigura un nivel înalt de fiabilitate pentru produsele sale și anume:

  • Rezistență sporită la zgîrieturi și lovituri mecanice
  • Rezistență sporită la razele ultraviolete
  • Menținerea în timp a culorii
  • Impermeabilitatea stratului decorativ

Stil și design al ușilor de interior OMEGA

Desigur, gusturi și preferințe sunt multiple. Astfel OMEGA, pentru satisfacerea tuturor cerințelor produce uși de interior în diferite stiluri și design cum ar fi:

  • Uși în stil clasic
  • Uși în stil neoclasic
  • Uși în stil minimalist
  • Uși în stil loft

Dar, pe lângă toate mai produce și uși cu destinație specială, cum ar fi:

  • Uși de interior pentru birouri și spații comerciale
  • Uși cu toc ascuns (filomuro)

Implementarea tehnologiilor moderne, folosirea în procesul de producere a materiei prime de înaltă calitate și a materialelor de finisare de la producători cu renume mondial asigură obținerea celor mai calitative uși de interior, o continuitate în dezvoltare și menținerea nivelului înalt de marcă pe plan local și european.

SERVISAN - garanția clientului mulțumit

Cu referire la cele menționate mai sus salonul de uși SERVISAN Vă propune uși de interior de cea mai bună calitate, verificată în timp de clienți mulțumiți și garantată de reputația câștigată în timp prin perfecționare, cercetare și muncă asiduă de către OMEGA-FACTORY 

Vezi produsele fabricii de usi de interior OMEGA

postări asemănatoare