Ușile din sticlă, un obiect unicat
Sunt ușile din sticlă rezistente?

În aparență sticla este un material fragil, ușor casant și care nu inspiră mare încredere în utilizare. Acest lucru nu este valabil pentru ușile din sticlă securizată, care au o rezistență sporita. Ușile de sticlă securizată cu grosimi de 8 sau 10 mm sunt tratate special în procesul de fabricație pentru a rezista la impact accidental, deci sunt realmente dificil de spart din motive accidentale! În plus, larga utilizare în spații comerciale, de birouri, de utilitate publică, cu trafic intens și aglomerare umana mare demonstrează siguranța și confortul în utilizarea ușilor din sticla.

Dincolo de rezistență marele avantaj al ușilor de sticlă stă în faptul ca acestea își păstrează aspectul de nou pe toată perioada utilizării, fiind necesară schimbarea lor doar atunci când doriți să schimbați designul sau doriți o reîmprospătare a locuinței.

Ușile din sticlă securizată pot fi :
uși din sticlă batante cu amortizor în pardosea;
uși din sticlă glisante sau culisante;
uși din sticlă batante cu balamale laterale;
Aspectul cel mai important legat de calitatea ușilor de sticlă stă în feronerie. Balamalele, mânerele, amortizoarele și celelalte elemente de feronerie conferă durabilitate în timp dacă sunt de o calitate superioară.

Alege modelul de sticlă dorit.
Oferă personalitate și originalitate ușilor de sticlă din casa ta!
Iți poți personaliza ușile de sticlă așa cum îți dorești! La Servisan ai o variată gamă de modele de sticlă, indiferent de tipul ușii alese: sticla clară sau ultraclară, sticlă colorată în masă sau sticlă sablată. Acestea din urmă pot oferi oricărei încăperi personalitate, putându-se printa pe ele ornamente grafice vectoriale. Sablarea se realizează cu o precizie remarcabilă, obținând ornamente ce te vor fascina.
Iar dacă îți dorești ca sticla să aibă un model anume, nici-o problemă. Putem rezolva! Vii cu modelul la noi și-l vom reproduce grafic, pentru ca ușile casei tale să fie așa cum le-ai visat.

Afișez singurul rezultat

Spectacol 24 36 48

Ușa din sticlă securizată GC quadro black

13.000,00 MDL
Prețul afișat include:
Foaia de ușă 1 buc.
Toc ușă 1 buc.
Feroneria in set 1 buc.
Pentru dimensiuni standard 600, 700, 800, 900/2000