Sistem modular

GARDEROBA – SISTEM MODULAR

garderoba - sistem modular
garderob_1

Sistemul modular pentru ”GARDEROBA” – soluția modernă, practică și stilată de organizare a unei camere de garderobă. Mobilitatea și simplitatea ei face stocarea eficientă a îmbrăcămintei, încălțămintei cât și a lucrurilor personale și nu ocupă mult spațiu.

13 module gata prefabricate asigură o multitudine de variații și combinări în proiectarea spațiului destinat camerei de garderobă. Cu ajutorul acestor module pot fi asamblate atât construcții lineare cât și montate în colț folosind maxim rațional spațiul. Iar dacă apare necesitatea modificării acest lucru se poate face ușor prin dezasamblarea unor elemente sau adăugarea altor elemente noi. Astfel este posibilă modelarea spațiului de depozitare după necesitățile individuale. Toate produsele se vând atât în seturi preasamblate cât și fiecare element aparte pentru a putea fi folosite în conformitate cu solicitările clienților.

Unul din principalele avantaje ale sistemului modular de garderobă este universalitatea sa. Ea permite depozitarea hainelor, încălțămintei, genți și alte accesorii, lenjeriei de pat, produse de uz casnic, ș.a.

Pe lângă toate sistemul nostru modular pentru garderobă arată foarte bine din punct de vedere estetic. El va înfrumuseța casa dumneavoastră, va economisi spațiul, timpul și banii.

 

ELEMENTE CONSTRUCTIVE MODUL

Opțiune de culoare AL

Opțiune de culoare BR

MODULE GARDEROBA

* Modul G-1 este modul de terminație și este obligatoriu pentru orice construcție lineară

* Modul G-2 nu poate fi racordat la modulele G-3, G-4 pe nici o parte

Principiul de modelare și asamblare a sistemului modular de garderobă

Pentru exemplificarea principiului de modelare și asamblare a sistemului modular de garderobă am folosit în cazul dat modulele: G-2, G-11, G-5 și G-1 ca element obligatoriu la orice construcție.

Modulul G-1 este un element de terminație și este necesar pentru toate segmentele lineare de garderobă.

Va asteptam cu drag in salonul de usi SERVISAN în Chisinau, MD, str. Iuri Gagarin 13 pentru a primi o consultatie completa, pentru a va raspunde la toate intrebarile aparute si pentru a comanda modelul dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *